O echipă până la capăt! Banat Girls strânge fonduri pentru repatrierea Violetei Mițul

Clubul de fotbal feminin Banat Girls
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Clubul Banat Girls se alătură celor care ajută familia fostei lor coechipiere să poată aduce acasă trupul Violetei Mițul, tânăra decedată în urma unui accident în Islanda.

Clubul de fotbal feminin Banat Girls sprijină familia Violetei Mițul, tânăra de doar 26 de ani care a murit marți în Islanda, în urma unui accident survenit la escaladă. Violeta evolua din primăvară la clubul Ungmennafélagið Einherji din Islanda și făcea parte din Naționala de fotbal feminin a Republicii Moldova, acolo unde a jucat în peste 40 de partide. Violeta a ajuns la Banat Girls în momentul în care formația era în liga secundă, în sezonul 2020-2021, și a pus umărul la promovarea echipei. A mai trecut în carieră pe la Alga Tiraspol, Astana, Okzhetpes, Vasas Femina Odorhei, Voshod, Hayasa, Apulia Trani, La Solana.

Jucătoare de fotbal Violeta Mițul a murit în timpul unei escalade în Islanda.

Violeta Mițul

Banat Girls strânge fonduri pentru ca trupul neînsuflețit al fostei lor colege să poată fi dus în Republica Moldova. Echipa a scos la licitație un prim tricou, cu semnăturile tuturor fotbalistelor, care a fost adjudecat pentru suma de 300 de lei de un suporter din Timiș.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

„Vom continua această campanie și oferim tricouri cu însemnele echipei, iar banii strânși vor fi donați familiei Mițul. Cei care își doresc să achiziționeze un tricou pot trimite un mesaj pe pagina de Facebook a clubului.”, spun reprezentanții ACS Banat Girls.

Cei care vor să doneze bani o pot face prin platforma Revolut. Numerele de telefon ale membrilor familiei care au cont pe această platformă, cu menționarea la transferul banilor că este vorba despre un ajutor funerar:

  • Maria Mițul – tel. +44 7731 313435
  • Alexandru Mițul – tel. +44 7716 526227
  • Veaceslav Mițul – tel.+44 7731 313439

Violeta Mițul a câștigat două cupe ale Republicii Moldova cu Alga Tiraspol (2013 și 2015), vicecampioană a Kazahstanului cu Astana și Okzhetpes și finalistă a Cupei în această țară cu Okzhetpes, a câștigat Cupa României cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc în 2019, a obținut un loc 3 în campionatul Ucrainei cu Voshod, și a reușit o promovare în Serie B în Italia, alături de Apulia Trani.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/