La Timisoara se fac planuri pentru realizarea celui mai complex parc cu tematică sportivă

parc cu tematica sportiva la timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara are în plan să realizeze cel mai complex parc cu tematică sportivă din oraș, la intersecția străzilor Calea Bogdăneștilor cu Ion Rațiu.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că instituția intenționează să realizeze o investiție importantă. Este vorba de cel mai complex parc cu tematică sportivă din oraș, care ar urma să fie amenajat la intersecția străzilor Calea Bogdăneștilor cu Ion Rațiu.

La finalul săptămânii trecute am făcut o propunere ce va aduce în mod cert bucurie timișorenilor din zona Căii Bogdăneștilor: înaintarea actelor pentru studiul de fezabilitate și amenajarea unui parc cu tematica sportivă la intersecția străzilor Calea Bogdăneștilor cu Ion Rațiu. Va fi cel mai complex parc de acest fel și, evident, o premieră a Timișoarei, având o suprafață de teren de 8 800 mp. În tematica de proiectare am solicitat să existe minimum un teren multifuncțional de fotbal/handbal, un teren de tenis (ambele din tartan), mese de tenis de masă, culoare de alergare în jurul parcului, mese de teqball (masă curbată pe care se joacă mingea de fotbal) și padel, un teren de baschet și, evident, tot ce nevoie într-un asemenea areal: grupuri sanitare, cișmele cu apă potabila, sistem irigare gazon, trotuare, zone verzi”, a afirmat Cosmin Tabără.

Potrivit viceprimarului Timișoarei, tema de proiectare pentru această investiție ar putea fi realizată în totalitate până la mijlocul anului viitor.

Într-o primă fază, propunem spre achiziție studiul de fezabilitate și proiect tehnic, urmând ca la începutul anului viitor să scoatem la licitație execuția lucrărilor”, a detaliat Cosmin Tabără.