O companie de avocatură completează lista de servicii oferite de Iulius Town

Cabinetul de avocatură Mușat & Partners se instalează în clădirea United Business Center 3 din Iulius Town. Parteneriatul dintre compania de avocatură și compania comercială Iulius va facilita accesul la consultații juridice atât pentru mediul de afaceri timișorean, cât și pentru investitorii din regiune.

Mușat & Partners va inaugura în luna decembrie un cabinet de avocatură la etajul întâi al clădirii UBC 3 din Iulius Town. Prin intermediul acestui nou parteneriat, echipa de avocați Mușat & Partners va asigura servicii de consultanță mediului de business din regiune, inclusiv investitorilor care își doresc să intre pe piața din vestul țării. Toate serviciile de avocatură vor fi asigurate atât în limba română, cât și în engleză, italiană, germană și franceză.

„Extinderea echipei noastre și dorința de a veni în întâmpinarea mediului de afaceri timișorean, într-un cadru care să corespundă așteptărilor noastre și ale clienților, ne-a orientat spre Iulius Town, ansamblu care include cel mai modern hub de clădiri de birouri din regiunea de vest. Noul sediu, care va fi destinat exclusiv serviciilor de consultanță, va fi cel de-al treilea din portofoliul nostru, adăugându-se birourilor existente deja în București și Timișoara, iar în cel din urmă va activa în continuare echipa de litigii.”, a declarat Alina Mușat, Managing Partner la Mușat & Partners.

Compania Mușat & Partners este apreciată pentru profesionalism, transparență, promptitudine și integritate. Membrii echipei Mușat & Partners vor oferi servicii de consultanţă în domenii precum: drept comercial şi societar, fuziuni şi achiziţii, drept financiar-bancar, drept administrativ, dreptul muncii şi drept imobiliar, dar și servicii de contabilitate, audit și consultanță fiscală, reorganizare și faliment, precum și servicii de înscriere în Registrul Național de Publicitate Mobiliară. Compania de avocatură activează de 8 ani în domeniu și s-au ocupat în special de expertize juridice pentru multinaționale și investitori străini.