O carte pentru un mărțișor! Lugojenii, invitați să doneze cărți pentru ludoteca Școlii Gimnaziale Nr. 1

Donează o carte și vei primi un mărțișor! Acesta este îndemnul elevilor de la Clubul Impact „Copiii au putere” din Lugoj, fiind totodată și tema noii campanii inițiate de membrii clubului, în sprijinul Școlii Gimnaziale Nr. 1 din municipiu.

Mecanismul este simplu. Începând de joi, 25 februarie, la Librăria „Ion Vidu” sunt expuse mărțișoare realizate cu migală și dăruire de către elevi, membri ai Clubului Impact „Copiii au putere”, coordonați de profesor educator Daniela Ticu și profesor consilier Laura Secoșan. Lugojenii care trec pragul librăriei primesc un mărțișor făcut de elevi în schimbul unei donații.

„Scopul campaniei este de a îmbogăți ludoteca Școlii Gimnaziale Nr. 1 cu cărți și jocuri pentru a le folosi în activitățile școlare și extrașcolare cu elevii. Membrii clubului Impact, format din elevi de la Școala Nr. 1, au confecționat mărțișoare, care au fost expuse la Librăria «Ion Vidu» din Lugoj, cu ajutorul doamnei librar Andreea Dobrean. Oamenii pot dona o carte, pe care o pot aduce de acasă, dar să fie în stare bună, nu trebuie neapărat să o cumpere, și vor primi un mărțișor în schimb.”, explică prof. Laura Secoșan.

leader board 728 x 90 px

Lugojenii pot dărui elevilor cărți și jocuri până la data de 8 martie.