O bombă sexy a fugit din autoizolare, din București, cu trenul până în Timișoara și taximetrul până în brațele iubitului din Moldova Nouă!

O femeie de 28 de ani, aflată în autoizolare în locuința sa din București, a sfidat orice lege sau ordonanță militară, orice regulă a bunului simț și a pus în pericol viața a zeci, poate sute de oameni! 

Oamenii legii au primit informații despre dispariția acesteia de la domiciliu. În plus, au aflat că s-ar afla într-un apartament din Moldova Nouă. S-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat că, într-adevăr, informațiile se confirmă. „Astăzi, 28 martie, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost informată cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, față de care la data de 25 martie a fost dispusă măsura autoizolării la o adresă din municipiul București, ar fi părăsit fără drept imobilul în care se afla izolată și s-ar fi deplasat pe raza Orașului Moldova Nouă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânăra s-ar fi deplasat la data de 27 martie, cu trenul pe ruta București-Timișoara,  iar din Timișoara ar fi venit cu un taximetru până în orașul Moldova Nouă. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă și continuă cercetările. Față de femeia de 28 de ani care nu a respectat măsura autoizolării, a fost dispusă măsura administrativă a carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile.”, informează Daniel Botgros, omul responsabil cu comunicarea despre pandemia de coronavirus în Caraș-Severin. 

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Potrivit unor surse, tânăra ar fi Felicia Ramona Banaduc. N-ar fi prima dată când tânăra se remarcă. Mai întâi ar fi făcut-o în show-ul de televiziune Insula Iubirii. 

În blocul din Moldova Nouă în care a fost depistată, se va face dezinfectare. Oamenii sunt revoltați din cauza inconștienței tinerei. 

foto: facebook

banner 970 x 250