Nicolae Robu îndeamnă la precauţie şi în legătură cu întoarcerea unor români din străinătate: „Deja au început jafurile, păziţi-vă, oameni buni!”

publicitate si promovare in ziar

Nicolae Robu atrage din nou atenţia asupra faptului că unii dintre românii care s-au întors din străinătate nu sunt de cea mai bună credinţă. Edilul vorbeşte despre indivizii care au venit de peste hotare, s-au ocupat cu lucruri ilegale acolo şi care acum, în contextul pandemiei de coronavirus, pot deveni un real pericol public.

Robu se referă la românii care prin conduita lor au adus o imagine negativă ţării, iar acum, întorşi acasă, în momentul în care li se va termina agoniseala, vor începe să jefuiască.

„Au venit în ţară, alături de compatrioţi de-ai noştri, demni de tot respectul, şi indivizi care nu sunt demni de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale prin ţările pe unde au fost şi aici nu au din ce trăi. Au existat diverse grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări şi ne-au făcut o imagine negativă.”, explică Robu.

Primarul Timişoarei a spus că i s-a întâmplat chiar lui să vadă astfel de personaje şi îndeamnă timişorenii să fie precauţi, deoarece deja au început jafurile. Acesta continuă şi afirmă că nu doar temutul virus reprezintă un pericol, ci şi actele neortodoxe ale semenilor.

„Aceştia s-au întors, sunt aici, îi remarcăm uşor. Astăzi am văzut din maşină trei despre care sunt convins că nu mă înşel. Deja au început jafurile. Păziţi-vă, oameni buni, aveţi grijă. Aceste personaje nu au din ce trăi. Pe măsură ce trece timpul îşi consumă tot ce au agonisit pe acolo şi vor deveni un pericol în societatea noastră. Nu numai Covid-19 este un pericol, avem şi persoane care sunt periculoase şi vă rog să vă luaţi toate măsurile de protecţie vizavi de astfel de persoane!”, a exclamat primarul Timişoarei.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01