O artistă din Macedonia de Nord expune la Timișoara! „Poetica tăcerii și distanței” cuprinde peste 20 de picturi

po 1000x100px (3)

Tanja Balac, artistă din Republica Macedonia de Nord, va expune o colecție de 22 de tablouri la Bastionul Maria Theresia din Timișoara. Vernisajul expoziției „Poetica tăcerii și distanței” va avea loc astăzi.

Premiată la nivel internațional, Tanja Balac este o artistă care și-a prezentat lucrările în peste 50 de expoziții din lume, iar la Timișoara vor fi expuse în mansarda B1 a Bastionului. La vernisajul expoziției vor participa E.S. Gabriel Atanasov, ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România, Silvana Ivanovska, adjunct al șefului misiunii diplomatice, Pavel Ernest Dupta, consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara, dar și Claudiu Ilaș, managerul Muzeului Național al Banatului.

afiș tanja balac

Vernisajul expoziției are loc astăzi, la ora 18.00, iar la eveniment pot participa doar persoanele care au certificat verde de vaccinare împotriva COVID-19 sau document care să ateste trecerea prin boală. De asemenea, accesul la eveniment este permis în limita a 50 de participanți, iar masca de protecție este obligatorie.

„Poetica tăcerii și distanței” poate fi vizitată în perioada 26-30 octombrie.

Expoziția este organizată cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Macedonia de Nord și a Consiliului Județean Timiș.