MaxAgro: Beton și asfalt de calitate superioară pentru clienții din județele Timiș și Caraș-Severin

maxagro 2
explo 1000x200

Grupul de firme MaxAgro se ridică la înălțimea așteptărilor. Cea mai modernă stație de betoane, cu cele mai noi mijloace de transport, este pusă la dispoziția clienților.

Grupul MaxAgro deține o stație de betoane localizată în Gătaia, județul Timiș și una în Bocșa, lângă Reșița, județul Caraș-Severin, ambele cu o capacitate de 100 mc/h și cu o flotă de 10 autobetoniere. Este vorba despre cea mai modernă stație de betoane, pusă la dispoziția clienților alături de mijloace de transport precum autobetoniere și autopompe. De asemenea, se oferă transport gratuit pentru localitățile aflate la 35 de kilometri de stație, fie de cea din Bocșa, fie de cea din Gătaia.

maxagro

Alături de stația de betoane, urmează să fie finalizată și cea mai performantă stație de asfalt, dovadă a faptului că MaxAgro își propune să fie lider pe piața din vestul țării, astfel încât să devină unul dintre cei mai importanți jucători ai agribusiness-ului. Și pentru că misiunea grupului de firme este să se ridice la înălțimea clienților în fiecare zi, Maxagro propune cele mai bune prețuri, raportate la calitatea produselor.

maxagro 5

Grupul de firme MaxAgro, constituit din anul 199, în localitatea Gătaia, județul Timiș, activează cu succes în agricultură, zootehnie, construcții și comerț.

maxagro 1

Mai multe informații se pot găsi AICI.