Nuntă de bulibaşă la Caransebeş! Cu Florin Salam şi Nicolae Guţă! [VIDEO]

explo 1000x200

Nuntă mare de rromi bogați și cu alai de mașini de lux, ieri, la Caransebeș, la care s-a aruncat cu bani „fără număr“ atât pentru organizare, cât și pentru muzică. Florin Salam și Nicolae Guță au cântat până dimineață la cel autointitulat Bulibașa de Caransebeș, Daniel Jucos, cunoscut de prieteni ca „Daniel Bordaș”.

Bordaș și-a însurat comoara, băiatul de 20 de ani, David, cu Denisa, o tânără din Bocșa, în vârstă de 18 ani. Conform tradiției la țigani, evenimentul a avut loc într-o zi normală din săptămână, cu toate obiceiurile de fală și bunăstare puse în valoare pe tot parcursul zilei.

YouTube video

Manelistul Florin Salam a deschis petrecerea acasă la socrul mare, pe strada Ardealului, unde mașinile de lux parcate pe carosabil și curioșii care s-au oprit să admire nunta au îngreunat circulația. Deși bairamul din stradă nu a primit autorizație de la Primărie, polițiștii și jandarmii și-au făcut datoria, asigurând discret buna desfășurare a petrecerii de la casa socrului mare.

YouTube video

Mireasa a purtat o rochie de câteva mii de euro cumpărată din Belgia, unde locuiește în prezent familia Jucos, iar mirele și-a cumpărat costumul de la o casă de modă din Târgu Jiu. Soacra mare Nuți Jucos ne-a dat toate aceste detalii, spunând că este cea mai fericită zi din viața ei şi urându-le la miri o viață cât mai liniștită.

După ceremonia religioasă, mașinile luxoase şi-au făcut apariția în parcarea magazinului Mall. Nuntașii s-au încolonat și au plecat de-acolo spre marea petrecere, la un cunoscut restaurant din Caransebeș.