Numirile politice PSD-PNL au atins apogeul în Caraș-Severin! E lipsă de respect!

andrei plujar (4)
untitled design set 970x90 px

Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin, îi ia la întrebări pe senatorii Marcel Vela și Ion Mocioalcă după ce Ionuț Popovici a fost instalat șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate!

„Numirile politice PSD-PNL au atins apogeul la noi în județ prin numirea fără concurs a lui Ionuț Popovici șef al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin. La apogeu a ajuns și lipsa de respect față de plătitorii de taxe și impozite care merg să finanțeze bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Pentru anul 2022 s-au alocat de la bugetul de stat 50 de miliarde de lei pentru susținerea sistemului național de asigurări de sănătate. Convertită în moneda europeană vorbim de 10 miliarde euro, o sumă astronomică! Pe mâna cui încap acești bani? Cine sunt cei care decid administratorii banilor românilor?”, a comentat Plujar.

Fostul subprefect de Caraș-Severin remarcă faptul că actuala coaliție de guvernare PSD-PNL merge „ca unsă” și în județ, motiv pentru care revolta oamenilor ar fi îndreptățită. Plujar contestă vehement instalarea lui Popovici în funcția de director al Casei de Sănătate, întrebându-se ce anume îl califică pentru a administra un domeniu cu atât de multe probleme. „Doar declarația de avere a lui Ionuț Popovici este publică, pentru că ea este obligatorie; dacă o citiți înțelegeți de ce unii vor să fie politicieni când cresc mari. Pe această cale îi cer lui Ionuț Popovici să își publice CV-ul. Vrem să știm cu toții ce vă califică, domnule Popovici, să ne drămuiți banii pentru tratamente, operații, asistență medicală într-un județ sărac și îmbătrânit care are nevoie de servicii publice de sănătate de calitate.”, a declarat Andrei Plujar.

Liderul userist încheie cu o altă întrebare. De data asta adresată senatorilor Mocioalcă și Vela: „Ionuț Popovici la Casa de Asigurări de Sănătate este o variantă decentă pentru cărășeni, incluzând aici și electoratul dumneavoastră?!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/