Numărul de călători pe mijloacele de transport în comun din Timișoara a scăzut foarte mult. Măsuri suplimentare pentru siguranţa călătorilor şi a şoferilor

explo 1000x200

Pentru siguranța călătorilor și șoferilor de pe liniile de autobuz și troleibuz ale Societății de Transport Public Timișoara, accesul în mijloacele de transport în comun se va face pe ușile 2, 3 și 4, cu excepția tramvaielor, începând de astăzi.

Reprezentanţii STPT spun că numărul oamenilor care aleg să circule cu mijloacele de transport în comun a scăzut foarte mult.

„Se vede cu ochiul liber că până şi la orele de vârf numărul persoanelor care circulă cu mijloacele de transport în comun a scăzut foarte mult. Asta înseamnă că cetăţenii sunt responsabili şi au înţeles mesajele Guvernului şi ale autorităţilor publice conform cărora oamenii care nu au neapărat treabă la anumite ore să nu apeleze la mijlocele de transport în comun. Tot pentru siguranţa călătorilor, am făcut apel la populaţie să urce pe uşile 2, 3 şi 4 în mijloacele de transport în comun, cu excepţia tramvaielor”, a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt STPT.

STPT precizează că toate mijloacele de transport în comun scoase în traseu sunt dezinfectate cu cloramină și igienizate înainte de scoaterea lor pe teren, fiind dotate cu dozatoare cu dezinfectant.