Numărătoarea inversă a început! Atmosfera incendiară de la Festivalul „Custom Reșița” bate la ușă

Au mai rămas mai puțin de patru săptămâni până la marea nebunie din Poiana Golului. Trei zile pline, pe ritmuri pop-rock! 

La Festivalul Custom rockul va fi la el acasă pe un platou panoramic deasupra Reșiței, care așteaptă miile de spectatori. Energia și buna dispoziție se vor împleti pe ritmuri asurzitoare, care vor prilejui trăirea unei experiențe „custom”, adică unice!

Luna viitoare promite distracție pe cinste în cadrul festivalului „Custom”, care se va desfășura în perioada 5-7 iulie, în Poiana Golului din Reșița. Printre artiștii și trupele de renume care vor concerta pe scena festivalului se numără: The Rasmus, John Newman, Uriah Heep, Doro, Byron, Altar, Rockabella, Aletrnosfera, Celelalte Cuvinte și mulți alții. În cadrul amplului eveniment va fi amplasată o scenă principală, o zonă culturală, art bazar, expoziții, zonă de relaxare și mâncare, camping și workshopuri, iar pentru ca accesul în poiană să fie mult mai ușor s-a început amenajarea drumului, pe o rută ocolitoare cu plecare din zona Lidl și punct de sosire la baza stemei.

Bikerii care și-au anunțat prezența la Custom Reșița 2019 beneficiază de o locație special amenajată  – Râul Alb, un camping aflat la 10 km de oraș, de unde le va fi pus la dispoziție transportul până la festival.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

De asemenea, dat fiind faptul că zona montană este una superbă, organizatorii au pregătit pentru participanți un supercamping pe Stadionul Mircea Chivu, la 10 minute de mers pe jos până pe platou, dotat pentru o experiență completă de festival. Accesul în camping nu este inclus în prețul abonamentului, iar brățara de „tent man” sau „tent girl” se va putea achiziționa direct de la locație pentru suma de 35 de lei/zi, după ce se va rezerva locul pe customresita@gmail.com.

Prețul biletului pe zi la festival este de 100 de lei, iar pachetul complet costă 250 de lei.

Mai multe detalii cu privire la programul integral al celor trei zile de festival, dar și sugestii pentru cazare, se găsesc pe: https://customresita.ro/