Număr record de locuri de muncă. Colosul Delphi se extinde tot mai mult!

În momentul de față, la societatea Delphi din Moldova Nouă lucrează peste 1.000 de angajați, însă proprietarii doresc să extindă producția, ceea ce înseamnă că în primăvară va avea loc un nou val de angajări.

Primarul Matei Lupu a fost invitat să participe la recepția celei mai noi hale care a fost inaugurată în luna decembrie. Vestea bună este că, cel mai probabil din primăvara lui 2015, societatea va avea 2.000 de locuri de muncă pentru locuitorii din zonă. Asta înseamnă și mai multă stabilitate în familiile cetățenilor, dar și mai multe impozite pe salarii și construcții. Urmările investiției Delphi sunt dintre cele mai bune pentru oraș, singura problemă care mai rămâne de rezolvat fiind cea a forței de muncă.

În cazul în care nu vor avea de unde să recruteze personal, edilul-șef se gândește să le recomande investitorilor să apeleze la muncitorii de peste granițele țării, la prietenii din Serbia. ,,Este foarte bine ceea ce se întâmplă, semnalele sunt pozitive. Investiția aceasta este ca o mană cerească pentru noi. Intenția noastră este să ținem oamenii în oraș, să nu mai plece în alte zone, la Timișoara, Reșița, București sau în străinătate, a declarat Matei Lupu, primarul orașului Moldova Nouă.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)

Comments

 1. gheorghe pavel says:

  Ce sa faca la Resita? Sa-l tina pe bretonel de izmene? Voi nu vedeti ce a ajuns orasul asta?

 2. George says:

  Nesimtitul asta de Lupu Matei are tupeu de borfas. Delphi acum este ” o mana cereasca”, in 2010 cand s-a votat proiectul Delphi, el a fost impotriva, noroc cu cativa consilieri PSD care s-au hotarat sa nu-l asculte si proiectul a trecut. Ce credeti ca s-a intamplat cu acei consilieri?

 3. Adrian says:

  George , daca nu esti din Moldova Noua , probabil nu stii , ca noi stim ca primarul Lupu Matei a sprijinit intotdeauna Delphi , mai mult chiar ,anul trecut a facut tot posibilul pentru ca guvernul Ponta sa acorde ajutor de stat pentru construirea halei Delphi in Moldova Noua .
  Apropo de ,,nesimtit,, , cred ca … ,, hotul striga hotul ,,!

 4. pixar says:

  Aceasta firma a avut numeroase plangeri la ITM Caras-Severin din cauza nerespectatii contractelor de munca, a normelor de protectie a muncii si a regimului de teroare folosit in relatia cu angajatii. Din cauza ca oamenii nu isi cunosc drepturile se profita din plin pentru obtinerea unui profit enorm prin reducerea costurilor cu forta de munca.

 5. diaconu florin says:

  cunosc Moldova Noua din 2008 si atunci locurile de munca se puteau numara pe degete.Delphi a schimbat orasul si multe comune limitrofe.Cat despre salarii ,aici este vorba despre tara in care traim.