Nu vă fie teamă, locuri de muncă există, chiar și în Reșița!

Se îngroașă numărul firmelor care își suspendă activitatea și care sunt în pericol de faliment, dar încă mai sunt disponibile joburi pentru cei care se află în impas în această perioadă.

Trei dintre cele mai importante motoare de căutare a locurilor de muncă, Hipo.ro, Bestjobs și Ejobs sunt acum pe locul întâi în preferințele românilor. Chiar dacă cele mai multe oferte vizează munca la domiciliu, multe dintre companii încă recrutează personal. Fie că vorbim de translatori, sales manageri sau specialiști în IT, nu trece o zi fără ca să nu apară un post nou.

Nu trebuie pus la îndoială faptul că afacerile trebuie să continue, iar economia va trebui să intre pe un trend ascendent. Astfel că există și joburi disponibile direct la sediul firmelor, acolo unde forța de muncă este absolut necesară. Chiar și în Reșița exemplele pot fi multiple, în ciuda scepticismului multora. Termoconstruct, Gradimex Market, Divizia Tabacco, FotoExpress sau Profi sunt doar câțiva care oferă un plus de siguranță și stabilitate financiară pentru angajați.

Se caută meseriași în construcții, operatori comerciali, bucătari și ajutor de bucătari, operatori call center, traducător în limba engleză și germană, reprezentant vânzări bancar, fotograf, ajutor șef casă de amanet, operator rețele- instalări, inspector asigurări, manager de magazin piese auto și magazin alimentar.

Recomandările specialiștilor economici, pentru această perioadă, este ca cei afectați de lipsa locului de muncă să urmărească zilnic anunțurile de recrutare pe paginile specializate și sigure și să își depună fără frică CV-ul. Toate ofertele se pot găsi pe: https://www.ejobs.ro, https://www.bestjobs.eu. ro sau https://www.hipo.ro.