„Nu știu ce va face domnul Torma. Avem anumite criterii, așteptăm oameni noi în politică, activi și dornici de schimbare!”

„În care barcă politică va sta până la urmă primarul Adrian Torma?” este o mare enigmă a cetățenilor de la malul Dunării.

În plină campanie a europarlamentarelor, primarul din Moldova Nouă apărea alături de social-democrata Luminița Jivan la o acțiune PSD în orașul pe care-l conduce. Toată lumea era ferm convinsă că PSD-ul îi va înmâna, oficial, cei trei trandafiri edilului, însă, după iminenta despărțire de liberali, Torma se arăta interesat doar de ofertele de vacanță, în ciuda faptului că PMP-ul și cei de la PRO România i-au deschis, public, porțile.

Marea surpriză a spectrului politic dunărean sau, mai bine zis, sămânța îndoielii care a început să încolțească în rândul celor din Moldova Nouă a fost dată de apariția lui Radoslav Petco (directorul magazinului din Oravița al familiei Torma) în rândul USR-iștilor, speculându-se astfel că șeful administrației de la malul Dunării ar tatona terenul către Uniunea Salvați România.

Cu privire la zvonurile care încep să prind ecou în Moldova Nouă, Doina Vrăjitor, președintele Organizației USR Moldova Nouă, declară pentru expressdebanat.ro: „Nu este vorba despre niciun cal Troian! Oricine, oriunde ar lucra are dreptul să vină la partid, dacă dorește să schimbe ceva pentru oraș”.

Rămas liber de „contract” după despărțirea de PNL, Adi Torma e o opțiune pentru USR?! „Nu știu ce va face domnul Torma, nu am discutat cu acesta. Avem anumite criterii în ceea ce privește statutul partidului. Așteptăm în continuare oameni noi în politică, oamenii activi și dornici de schimbare”, a mai spus șefa USR Moldova Nouă.