Nu ştii ce să-i oferi persoanei iubite? Ce zici de Băile Herculane?

Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume. La Grand Hotel Minerva Resort & Spa se anunță un Februarie magic. Se celebrează iubirea și începutul Primăverii în cel mai original mod.

Situat în centrul stațiunii Băile Herculane, celebră pentru miraculoasele ape termale, Hotelul Minerva pune la dispoziția oaspeților un număr de 185 spații de cazare şi un centru SPA de excepţie. Catalogat de The Guardian ca fiind în „Top 20 cele mai frumoase Spa-uri din Europa”, hotelul te invită să te redescoperi oferind o serie de surprize de Valentine’s Day.

În fiecare picătură de apă este o poveste de viață. Te invităm să intri în armonie cu tine și să-i acorzi organismului tău obosit un răgaz. Vino cu persoana iubită şi grăbeşte-te pentru că locurile sunt limitate! În weekendul viitor vom avea un show live cu Andreea Banică, o cabina foto & căsătorie pentru o zi, preparate delicioase, acces gratuit la intreg conceptul Armonia Spa. Te invităm să-ţi scrii povestea de iubire alături de Grand Hotel Minerva Resort & Spa.”, spun reprezentanţii hotelului.
Printre noutăţile hotelului în domeniul SPA este masajul cu roci vulcanice, una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate pentru relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere, fiind cunoscută în clinici de specialitate sub denumirea științifică de Terapie Geotermală.