Nu s-a putut! SCM Poli, învinsă în Supercupa României de handbal masculin!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sezonul oficial a început pentru handbaliștii de la SCM Poli cu Supercupa României, organizată la Brașov. Alb-violeții au pierdut, 24-26, în fața campioanei Dinamo, după un meci în care bănățenii, câștigătorii Cupei României, au fost sub jocul arătat de adversarul antrenat de Constantin Ștefan.

În prima repriză, Poli s-a bazat foarte mult pe aruncările lui Milos Dragas și prea puțin pe alte soluții ofensive. După minutele de echilibru, Dinamo a început să se desprindă și-a asigurat o diferență liniștitoare la pauză: 13-10.

La reluarea jocului, Poli a reușit sporadic să aibă momente bune de joc, dar a ținut-o în viață pe echipa adversă cu greșeli care au constituit adevărate cadouri. Pe final, diferența s-a redus la două goluri, dar Timișoara nu a putut face mai multe. Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Marjanovic, cu 9 goluri, majoritatea de 7 metri , urmat de Dragas, cu 7, Pribanic, Fenici, Năstăsie și Sadoveac, cu câte 2 goluri. Alouini și Kuduz au fost principalii marcatori ai „câinilor”, cu 7, respectiv 6 goluri.

Poli nu revine acasă de la Brașov, deoarece miercuri joacă în prima etapă de Liga Zimbrilor, la București. Partida cu Steaua va începe de la ora 18.