Nu rata ultimele 4 locuri la cursurile MBA!

mba

Talent Academy 2022 își deschide porțile pentru cea de-a doua generație de cursanți MBA din România. În Timișoara au mai rămas libere doar 4 locuri. 

În vestul țării, gazda cursurilor primului micro-MBA, dedicat profesioniștilor în HR – Talent Academy 2022, este Universitatea Politehnica Timișoara. Micro MBA-ul, livrat în România prin Connect CEE, University of Suffolk și Școala Pentru Oameni Responsabili (SPOR), va debuta în această lună, în data de 15 martie, cu a doua generație de cursanți din România.

Cursanții se vor întâlni în Timișoara, în atelierul Google, din cadrul Facultății de Management în Producție și Transporturi și vor participa la șase module, câte unul pe lună, cu durata de o zi, fiecare. La final, cursanții vor primi un Certificat International emis de University of Suffolk. Cele șase module se livrează în sesiuni față în față, cu durată de o zi, organizate la circa o lună distanță unul de celălalt, respectând și lunile de vacanță de vară. Programul efectiv al cursurilor este stabilit de comun acord de către liderul programului, Andrew Taylor și componenții fiecărei grupe de studiu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Versiunea Advanced este dedicată cursanților cu un grad de senioritate ridicat, nu neapărat cu rol de manager și include modulele: Strategic HR Management; Performance Management; Employer Branding; Motivation & Personality; Management & Leadership; High-Performance Management.

mba 2

Programul ”Talent Academy” este un concept educațional de nivel post-universitar și de o complexitate egală cu a unui MBA, construit în pentru profesioniștii în resurse umane și managerii de talente din organizații. De asemenea, programul educațional este creat și livrat de către profesorul britanic Andrew Taylor, un profesionist, cu o carieră de peste 25 de ani în mediul universitar și consultanță de business în Europa, America de Nord și Asia.

Profesorul a lucrat ca head-hunter, consultant de management, director de HR pentru companii precum Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, Deloitte, Orange, Volksbank, ING sau Vodafone. Autor al mai multor cărți și articole de cercetare academică, Andrew Taylor a obținut doctoratul la Universitatea Cardiff și este directorul Transylvania Executive Education, organizația care livrează programele britanice Executive MBA la Cluj, în parteneriat cu Buckingham University, University of Suffolk și Hull University Business School.

Înscrierile se pot face completând formularele de pre-înregistrare de pe site-ul scolii SPOR: https://scoalaspor.ro/programe/talent-academy-advanced/.

Costul early-booking integral al programului, care include toate cele șase module, este de 1800 euro + TVA, urmând a fi achitat de către cursanți la începerea programului, în martie 2022. Mai multe detalii pot fi obținute prin e-mail, la adresa: info@scoalaspor.ro.

banner 970 x 250