„Nu ne pasă de voi, săracilor! Oricum, noi ne facem cumpărăturile la mall!”

Acesta este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban, atrage atenția deputatul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, închiderea piețelor agroalimentare fiind în opinia sa una dintre cele mai triste decizii care au fost luate de un guvern în ultimii 30 de ani!

„Mesajul transmis de Orban și guvernul său liberal a fost: «Nu ne pasă de voi, săracilor! Oricum, noi ne facem cumpărăturile la mall.» Și, într-adevăr, mall-urile și supermarket-urile n-au fost închise, în ciuda fluxului mult mai mare de persoane care le străbat. Această dublă măsură, această discriminare a micului comerciant român în fața giganților multinaționali este strigătoare la cer. Cred că, în ultimii ani, niciodată un guvern nu și-a arătat mai pe față disprețul față de români, ca și preferințele politice și economice, care nu au nici o legătură cu preferințele oamenilor, ci doar cu interesele lor de grup”, a comentat parlamentarul cărășean.

Mocioalcă spune că disprețul merge atât de departe, încât premierul Orban a avut tupeul să nege că ar fi închis piețele. Țăranii nu-și mai pot vinde marfa, legumele li se usucă, fructele le putrezesc, iar Ludovic Orban le spune că nu-i adevărat, că el n-a închis nimic, remarcă deputatul PSD. „Dacă liberalii vor rămâne la putere, după obiceiul lor vor tăia salariile, apoi vor spune: «Nu-i adevărat, nu le-am tăiat. Vi se pare!» Dacă vor tăia pensiile, vor spune: «Nu-i adevărat, nu le-am tăiat. Nu știți voi să numărați.» Vor face tot ce vor și după aceea ne vor spune că suntem proști și n-am înțeles nimic. Aceasta e politica ce ni se pregătește. Viața ce ni se pregătește. Guvernul a decis că dacă n-ai cum să-ți iei pâine din piață, trebuie să-ți iei cozonac de la mall. Ne pregătește o lume de cozonaci, dar în care numai ei vor putea să-i cumpere”, a avertizat încă o dată candidatul PSD Caraș-Severin pentru un loc în Senatul României.

(E)