„Nu ne interesează cine e acum primarul Reșiței! Ne batem cu șanse!”

Liberalul Nelu Popa nu a aflat până în momentul de față numele nici măcar al unuia dintre viitorii săi contracandidați. PSD anunță însă că, indiferent pe cine aruncă în luptă, Popa nu e dinainte câștigător!

Senatorul Ionuț Chisăliță, președintele PSD Reșița, va comanda un sondaj în care să le fie măsurate șansele pentru Primăria Reșița mai multor social-democrați.

„Cel mai bine situat în sondaje va fi candidatul PSD pentru Primăria Reșița. Eu mai am o problemă. Eu vreau în spatele candidatului o echipă de consilieri tineri, care să propună proiecte, care să meargă în mijlocul oamenilor. Îmi măsor și eu șansele, e firesc. Dar mai sunt și alți colegi de-ai mei. Eu nu-mi doresc neapărat să fiu candidat la Primărie. Pentru mine poate ar fi incomod și să fac campanie electorală. Indiferent cine e candidat, sunt convins că ne vom bate cu șanse pentru Primăria Reșița. Pe noi nu ne interesează cine e primar acum, ne interesează să-i convingem pe reșițeni că merităm să fim acolo.”, a comentat liderul PSD Reșița.