Nu mai stau cu Dunca la masă! „E o palmă peste obrazul cetățenilor, e o mare rușine!”

dunca romeo (2)

Ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin convocată pentru astăzi de președintele Romeo Dunca nu s-a ținut. A fost din nou lipsă de cvorum!

Consilierii județeni PSD, Pro România și PMP nu mai acceptă să stea la masa de plen față în față cu Romeo Dunca, pe care îl acuză că folosește cea mai importantă instituție publică din județ în interes personal și că o conduce deseori la limita și chiar dincolo de lege. Dunca a primit însă astăzi și o nouă confirmare a faptului că a pierdut și sprijinul altor consilieri județeni PNL, nu numai pe cel al lui Viorel Bașag. Iar asta face ca PNL să fi pierdut majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin.

„Asta este, gata! Miloș a vorbit cu mine, văd că a plecat. Eu i-am spus să nu negocieze, să fie drept și corect, indiferent ce nemulțumiri are. Nu avem cvorum, nu avem ședință, mergem acasă! Ce o fi mă la spitalul ăla? Ce o fi de ascuns? Atâta țin cu dinții, ce dracu o fi, mină de aur?”, a punctat președintele, acesta făcând referire la consilierul PNL Bogdan Miloș și la proiectul de pe ordinea de zi legat de Spitalul Județean de Urgență Reșița.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ulterior, în cadrul unei scurte conferințe de presă, Romeo Dunca n-a putut explica blocajul în care a intrat instituția. În schimb, i-a atacat pe cei care au lăsat încă o ședință a CJ Caraș-Severin fără cvorum: „Lipsa prezenței consilierilor aleși e o palmă peste obrazul cetățenilor! E o mare rușine! E o mare nerușinare! O mare rușine pentru toți consilierii care au lipsit!”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/