„Nu m-am atins de niciun om competent, chiar dacă era de la PNL!”

Anunțul liderilor liberali potrivit cărora vor rade orice social-democrat de la șefia instituțiilor publice centrale și de la nivel de județ e taxat de președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan.

„Nu vor putea să schimbe tot! Eu nu am făcut compromisuri cu oamenii profesioniști. M-am atins eu de cei care într-adevăr au fost în regulă?! Eu îmi doresc o altfel de politică. La Romsilva ați văzut cine a fost promovat, cine este, nu am negat că acolo a fost un om foarte competenet. Cum nu m-am atins niciun om competent chiar dacă era de la PNL, PDL sau de la ce partid ar fi fost el!”, a comentat șefa social-democraților cărășeni. 

Luminița Jivan se așteaptă însă să cadă capete social-democrate fără a se ține cont de competențe. „Nu e ceva complicat pentru liberali. Ei au regândit și structura guvernamentală, au renunțat la foarte multe ministere. Îmi ridică un mare semn de întrebarea renunțarea la Ministerul Românilor de Pretutindeni. Ei spun că pun preț mare pe diaspora, dar au desființat tocmai ministerul care se ocupa de diaspora!”, a mai spus deputatul PSD.