Nu-l mai ia nimeni peste picior! Daniel Oprița e antrenor cu acte în regulă!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Școala Federală de Antrenori din România a organizat anul acesta primul curs pentru obținerea licențelor cumulate B+A, destinat foștilor jucători profesioniști cu activitate îndelungată. Printre cei 22 de cursanți s-a aflat și Daniel Oprița, fost jucător și antrenor în Valea Domanului, în prezent antrenorul liderului Ligii a II-a, Juventus București.

Examenele finale ale cursului s-au desfășurat la începutul lunii decembrie, iar în urma corectării lucrărilor, Școala Federală de Antrenori a comunicat că toţi cei 22 de foşti fotbalişti care au susţinut examenul final au absolvit şi sunt, din acest moment, deţinători ai licenţei B UEFA şi ai licenţei A UEFA.

Ironizat de Cornel Țălnar, antrenorul lui FC Brașov, care l-a numit maseur pe Daniel Oprița, fotbalistul care a bifat în cariera sa echipe precum CSM Reșița, Steaua, Dinamo sau Petrolul, e acum antrenor cu acte în regulă. Era și în momentul ieșirii lui Țălnar, pe fondul eșecului suferit de echipa brașoveană (1-2 în ultima etapă din acest an) în fața Juventusului condus impecabil în acest sezon de Oprița.

„Ce pot să-i spun lui Opriţa? El, deocamdată, este maseur, el nu este încă antrenor cu acte în regulă! Opriţa nu are carnet de antrenor, el poate vorbi doar în calitate de maseur sau organizator de competiţii. El poate vorbi cu maseurii mei, să mai ceară un kelen, un unguent… Despre fotbal poate vorbi cu mine doar în momentul în care va avea şi licenta de antrenor. Mă deranjează şi văd că tupeul lui este maxim. Singurul lucru care l-am spus de Juventus a fost de ce nu se televizează jocul. Atât, dar văd că a ajuns să vorbească atâtea prostii de FC Braşov… Eu îl credeam un băiat cu capul pe umeri. Se pare că faptul că duce kelenul în mână l-a făcut să uite bunele maniere şi de respect, cel puţin faţă de un om care i-a fost profesor”, a spus Ţălnar, citat de Monitorul Express.

După obținerea licențelor cumulate B+A, Daniel Oprița poate sta acum de vorbă de la egal la egal cu Cornel Țălnar și nu numai.

Pe lista celor 22 de absolvenţi ai cursului Școlii Federale de Antrenori se mai află și orăvițeanul Florin Cornelaş Ionel Bătrînu, fost fotbalist care a trecut în cariera sa pe la CFR Timișoara, Politehnica Timișoara, FC Național, Dinamo, Universitatea Craiova, Poli AEK Timișoara sau FCU Poli Timișoara.

Foto: frf.ro