„Nu intenționez să candidez pentru fotoliul de primar și nu am ambiții ascunse!”

cosei doru bh
untitled design set 970x90 px

Doru Coșei, consilier județean PNL, visează „la o comunitate cu principii sănătoase, dezvoltată și condusă de actuala administrație PNL, echipă care în 2024 să vină cu rezultate și cu cea mai bună ofertă electorală”.

Echipă în care el se mulțumește să joace doar rolul de candidat pentru un loc în Consiliul Județean Caraș-Severin. „Titlul articolului Liberalul Coșei îi ajută pe pesediști să-și pună viceprimar la Herculane! consider eu că este pentru cei care nu citesc articolul, ci se rezumă la titlu, povești și bârfe de prin baruri. De la intrarea mea în politică în urmă cu 7 ani, am fost foarte activ și preocupat. Am o relație bună cu colegii excluși din echipă și am încercat aplanarea acestui conflict. Nu cred că vor merge la PSD, acolo fiind deja înghesuiți politicieni cu carte, care nu vor accepta sa le facă loc în poziții de conducere, indiferent cât de școliți și experimentați sunt.”, ne-a transmis Doru Coșei.

Liberalul de la Herculane spune mai departe că nici nu a îndrăznit să viseze la fotoliul de primar al orașului de pe Valea Cernei. Cel puțin nu cât timp acolo face performanță colegul său de partid Cristian Miclău. „Avem un primar în funcție domnul Miclău Cristian, clar îl vom sprijini pentru câștigarea unui nou mandat, pentru că a dovedit că are capacitatea de a muncii și dezvolta orașul prin accesarea de fonduri europene, guvernamentale, bun administrator și un excelent finanțist. Nu intenționez să candidez pentru fotoliul de primar și nu am ambiții ascunse, voi completa în 2024 experiența mea politică cu încă un mandat de consilier județean, bineînțeles dacă colegii mei din conducerea PNL CS mă vor sprijini.”, a explicat consilierul județean.

Doru Coșei îi lansează totodată invitația președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, de a face echipă cu liberalii din Herculane pentru a-i reda strălucirea de altădată. „Da, sunt maestru în disciplina Artelor Marțiale de contact, fost sportiv, antrenor și manager, 35 ani de activitate cu rezultate pe plan național și internațional și consider că din această bogată experiență am învățat sa-mi încordez mușchii fără a studia musai și medicina. Chemăm PSD CS făcând apel la domnul președinte Hurduzeu să vină alături de noi și de administrația actuală a orașului pentru a avea înțelegere și colaborare în Consiliul Local care are menirea de a lucra pentru comunitate și dezvoltarea ei, chiar dacă blocarea proiectelor și demersurilor primarului Miclău Cristian ar duce la câștigarea de capital electoral în favoarea PSD la următoarele alegeri.”, a conchis liberalul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/