Nu e Rio, dar va fi Tokyo!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Atleta Liliana Danci a încheiat Maratonul de la Stockholm pe locul 12 din 3407 concurente, însă timpul realizat nu i-a permis obținerea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița, pregătită în continuare de antrenorul emerit Cristian Dragomir, cel care a susținut-o în permanență încă de când s-a apucat de sport, la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, a terminat epuizanta cursă din capitala Suediei cu timpul de două ore, 53 de minute și 59 de secunde, depășind cu aproape nouă minute baremul de participare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chiar și atunci când și-a dat seama că nu mai poate obține baremul, atleta a continuat cursa, decisă să treacă linia de sosire. Antrenorul Cristian Dragomir nu este deloc supărat și este convins că Liliana Danci va participa peste patru ani la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

untitled design set 970x90 px

„Am încercat, alături de Lili, ultima șansă de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Nu am reușit să realizăm baremul, traseul a fost greu, diferența mare de nivel, Lili nu a reușit să se recupereze total după maratonul de la Viena, eu abia acum pot spune că sunt pregătit să antrenez sportivi de top la maraton și… mai am încă de învățat, provin din sprint și sărituri! Sunt fericit și mândru că am o atletă de valoarea aceasta, se numește Liliana Danci, vă mulțumesc că ne-ați fost alături și… sunt convins că peste patru ani, la Tokyo, veți face echipă cu noi! Bravo, Lili, să ai o viață fericită și anul acesta bucură-te de nunta ta! 2.53:59 a fost timpul cu care ai terminat acest maraton foarte greu, felicitări pentru că ai luptat și după ce ți-ai dat seama că nu îți vei realiza baremul! Vom porni la o nouă luptă!”, a scris antrenorul Cristian Dragomir pe o rețea de socializare.

untitled design set 970x90 px