„Nu e nicio percheziție DNA la mine acasă! Nu am nicio legătură cu Direcția de Drumuri de la Timișoara!”

Senatorul PSD de Caraș-Severin a dezmințit pentru expressdebanat.ro că procurorii anticorupție i-ar cotrobăi prin casă într-un dosar legat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Procurorii DNA efectuează în această dimineață percheziții la sediul PSD Arad, într-un dosar de corupție. Deputatul PSD Florin Tripa a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu știe nimic despre cauza în care sunt efectuate perchezițiile, însă a fost chemat la audieri. „Nu știu despre ce este vorba, nu știu în ce dosar. Știu că sunt percheziții la sediul PSD Arad”, a spus Tripa.

Informații au apărut și legat de o percheziție care s-ar fi făcut la domiciliul senatorului PSD de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță. „E vorba despre o invitație de a mă prezenta la sediul DNA Timișoara, în niciun caz de vreo percheziție. Nu s-a întâmplat așa ceva. Nu știu despre ce este vorba, nu am nicio legătură cu Direcția de Drumuri. Mă gândesc că audierea mea are legătura cu funcția de secretar general al PSD Caraș-Severin. Am fost chemat la DNA, mă duc să văd despre ce e vorba, dar, repet, nu a fost nicio percheziție la mine acasă”, a spus Chisăliță.