„Nu am nicio problemă personală cu Bebe Pasere. Neînțelegerile sunt de natură profesională”

Una dintre surprizele de care presa a avut parte la recepția lucrărilor la stația de epurare de la Jupa a fost că primarul și viceprimarul Caransebeșului au fost nedespărțiți și nu doar la ședința foto, ci chiar și până la sosirea conducerii Consiliului Județean Caraș-Severin. Mai mult, primarul Felix Borcean i-a ținut umbrela lui Bebe Pasere.

Cine nu le cunoaște povestea care a dus la „despărțirea” de la primărie ar fi crezut că se înțeleg ca frații, pentru binele urbei gugulane.

Felix Borcean a acceptat să vorbească despre relația sa cu Bebe Pasere, dar și despre credibilitatea actului de justiție, cu trimitere la decizia instanței de suspendare a hotărârii Consiliului Local Caransebeș.

leader board 728 x 90 px

„La modul cum văd eu că Justiția acționează, și iau cazul nostru cu viceprimarul, e greu ca să se urnească lucrurile din loc. Oricum ai lua-o, oricum a-i da-o, cum să contești o astfel de hotărâre de Consiliu Local? Și în ce condiții! El a fost pus viceprimar cu 10 voturi la 9, fără nicio motivare. Îl pune viceprimar cu 10 voturi, cere o majoritate simplă sau absolută, în cazul ăsta, iar când este demis, îți cere și motivare, și votul a două treimi din numărul total al consilierilor locali. Culmea e că și în aceste condiții se suspendă hotărârea consilierilor locali. Are vreo logică decizia judecătorului? Mai vorbim de credibilitatea Justiției?”, se întreabă edilul-șef.

Felix Borcean mai spune că nu are nicio problemă personală cu Bebe Pasere, neînțelegerile care au apărut sunt doar de natură profesională și a precizat că motivele demiterii viceprimarului sunt cu mult mai multe decât cele pe care le-a invocat la un moment dat.