„Nu am avut un asemenea oraș înfloritor niciodată!”

Sărbătorile pascale și mai ales peisajul de poveste la ceas de seară i-a scos din case pe localnici în Oțelu Roșu, care au animat zona centrală de promenadă a orașului de pe Valea Bistrei. Cel care s-a bucurat cel mai mult de acest tablou este edilul localității, care spune că în acest fel îi este răsplătită munca administrativă.

„Este o splendoare, să știți nu am avut un asemenea oraș înfloritor niciodată! Sunt flori peste tot, fântânile artezice te îmbie la relaxare, aproape zilnic ieșim din case. Ce să facem? Avem copii și trebuie să-i obosim pentru somn…, ne place!”, ne spunea o mămică ce se împărțea între locul de joacă și zona fântânilor cu cei doi copii.

În bugetul orașului, recent adoptat, a fost aprobată suma de 20.000 de lei pentru achiziția de flori în vederea plantării în zona centrală și nu numai, ne-a precizat primarul Luca Mălăiescu. „Pe mine mă bucură când văd atâta lume, înseamnă că se bucură de frumos. Fântânile, mai ales seara, sunt o feerie, oamenii se plimbă, alții, mai ales pensionarii, își au deja băncile lor. Am alocat fonduri și pentru organizarea rugii orașului – 25 000 lei pentru întregul eveniment cultural-artistic Festivalul de muzică şi petrecere – Ruga Bănăţeană în zilele de 20 – 21 mai 2019 și 7 000 lei în vederea organizării şi desfăşurării acțiunii Ruga la Ohaba, în decursul lunii aprilie 2019”, ne-a precizat primarul orașului de pe Valea Bistrei.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)