„Nu ai partener de dialog în PNL Caraș-Severin cât timp președinte e Romeo Dunca!”

hurduzeu silviu (2)
untitled design set 970x90 px

Coaliția de guvernare PSD – PNL ar fi funcționat și în Caraș-Severin dacă președinte al Consiliului Județean ar fi fost oricine altcineva numai Romeo Dunca nu!

Cel puțin așa justifică liderul PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, opoziția aspră pe care social-democrații și aliații lor din Pro România și PMP o fac în Consiliul Județean, în schimbul unei alianțe care ar fi însemnat un cu totul și cu totul alt climat. „La nivel județean, la nivelul Consiliului Județean, nu am fost de acord cu o alianță, nu aveam de ce. Există o majoritate în CJ, e și foarte greu să discuți cu președintele Dunca. Orice discuție ai cu el a doua zi iese și spune și ce ai spus, și ce nu ai spus. S-a văzut lucrul ăsta. Nu ai cum să găsești un partener de dialog în PNL Caraș-Severin când președinte e Romeo Dunca, nu te poți înțelege cu altcineva și apoi să vină Romeo Dunca și să facă… Cu Romeo Dunca nu te poți înțelege, a doua zi schimbă toată înțelegerea. Dacă era altcineva probabil se putea discuta.”, a spus Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.

Mai mult decât atât, modul în care a acționat Romeo Dunca încă de la instalarea în funcția de președinte a făcut imposibil orice posibilă colaborare, orice dialog, adaugă președintele PSD Caraș-Severin. „Domnul Dunca din start a tăiat orice posibilitate de a avea o legătură. Noi conducem, noi facem. A continuat scandalurile cu toată lumea. El are adrenalină, fiind și un aventurier care cu asta a trăit, compară județul cu expediția pe care a făcut-o cu motocicleta. Dacă nu are de lucru la Consiliul Județean își face de lucru noaptea scriind pe Facebook și certându-se cu toată lumea. Sigur, atunci când nu face curse de taxi cu elicopterul.”, a comentat ironic șeful PSD în Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/