Nu ai cum să dai greș dacă alegi electrocasnice de la această firmă

frigider
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Istoria LG începe cu fabricarea produselor cosmetice și apoi, pentru prima dată în Coreea , intră în industria materialelor plastice, dezvoltând capace rezistente pentru recipientele cosmetice într-un mediu industrial primitiv. Decizia a fost luată în 1952, în apogeul războiului din Coreea, și a fost nevoie de un curaj neclintit și un spirit puternic pentru a extinde afacerea.

Grupul LG a îmbunătățit nivelul de trai al cetățenilor prin fabricarea de produse din plastic, precum periuțe de dinți și piepteni, iar în 1954, compania LG a reușit să producă pastă de dinți prin studiu și dezvoltare atentă, preluând piața internă a pastelor de dinți. și contribuind la îmbunătățirea nivelului igienic al cetățenilor.

publicitate online in ziar Express de Banat

Pe de altă parte, LG a creat compania LG Electronics în cursul extinderii industriei materialelor plastice pentru a se lansa în industria electronică în 1958. Acest lucru a permis Grupului LG să-și extindă domeniile de activitate în domeniul produselor electrice și electrocasnice. LG Electronics a reușit să se dezvolte ca o companie lider în industria electrică și electronică din Coreea prin dezvoltarea și distribuția diverselor aparate electrocasnice. Așa au apărut radiourile pentru prima dată în Coreea în 1959, ventilatoarele electrice în 1960, receptoarele telefonice automate în 1961, frigider LG în 1965, televizoarele alb-negru în 1966, aerul condiționat, în 1968 și prima mașină de spălat LG din Coreea în 1969.

Prin această implementare, LG a reușit să pună bazele pentru două domenii majore de activitate: industria chimică și industria electrică/electronica.Etapa incipientă a LG este prezentată ca povestea unei explorări pentru dezvoltarea și furnizarea de produse esențiale pentru viața cetățenilor, care trăiau în condiții proaste din cauza mediului primitiv prin care trecea industria coreeană la acea vreme. Istoria timpurie a LG poate fi descrisă și ca un ecosistem natural care evoluează pentru a vă satisface nevoile.

Brandul LG este cunoscut pentru produsele lor de înaltă calitate și tehnologiile de ultimă generație. În ceea ce privește electrocasnicele, frigiderele lor sunt printre cele mai bune, la fel și mașinile de spălat. Vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai bune modele de electrocasnice în funcție de categoria din care fac parte.

Frigider LG GBP31DSLZN

publicitate tmc 640

Acest frigider LG,cu o capacitate de 384 de litri, vei avea suficientă hrană pentru întreaga familie. De fapt, are o secțiune frigider de 234 litri și o secțiune congelator cu un volum de 107 litri. Echipat cu tehnologia Door Cooling, acest dispozitiv asigură distribuția uniformă a frigului mai rapid prin perdeaua de aer rece. Pentru o distribuție uniformă a aerului rece, acest frigider LG este echipat cu tehnologia Multi Air Flow. Cu sistemul No Frost, acest frigider LG garantează 0% îngheț, oferind posibilitatea de a economisi energie. Ultra silențios, acest model are un nivel de zgomot de 36 dB.

Mașină de spălat LGLG F4WV310S6E

Daca ai o familie numeroasă și întotdeauna trebuie să speli o mulțime de piese de lucruri, trebuie sa folosesti masina de spalat LG F4WV310S6E. Cea mai bună opțiune datorită capacității sale de 10,5 kg, nu este foarte zgomotoasă și nu vibrează. Mașina de spălat LG are inteligența artificială AI DD care detectează greutatea, identifică tipul de țesături și alege mișcările optime pentru fiecare spălare, cu 18% mai multă grijă pentru țesături. Cu aplicația SmartThinQ puteți gestiona de la distanță rufele, puteți descărca noi cicluri de spălare.

Cuptor cu microunde LG MH6535GIB

Este un cuptor cu microunde cu o capacitate de 25 de litri care include și opțiunea grill. În funcție de opțiunea folosită, puterea sa variază între 1450 și 900 W. Are și tehnologie Smart Inverter, datorită căreia gătește, decongelează și încălzește uniform. Datorită acestui tip de tehnologie, acest cuptor cu microunde vă permite să gătiți rapid mâncarea și fără a consuma multă energie. Pe de altă parte, permite păstrarea nutrienților alimentelor, precum și aroma acestora. Nu e de mirare că este preferatul utilizatorilor, este un raport calitate-preț excelent.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/