JYSK deschide primul magazin la Reșița

City Center
1000x100 (5)

Ansamblul rezidențial City Center Reșița va fi deservit de un important lanț internațional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care este deținut de familia fondatorului original, Lars Larsen. Investitorul este cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care a avut întotdeauna  „o ofertă extraordinară”.

În 1979, când a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraș ca mărime din Danemarca, Larsen avea planuri mari, dar nu și-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va crește compania sa. Larsen a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK în diverse localități din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara granițelor, în țara vecină, Germania.

În prezent, grupul JYSK cuprinde peste 3100 de magazine în 50 de țări din întreaga lume, iar compania are peste 28.500 de angajați. Producătorul și comerciantul de mobilier danez JYSK planifică deschiderea a 15 magazine pe an, pe piața românească, pe care a intrat în 2007, cu un magazin la Oradea. Compania vrea să ajungă la 200 de magazine în România.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

JYSK alege City Center Reșița pentru a-și extinde rețeaua de magazine în România și pregătește inaugurarea unui magazin amplu, crescând confortul din întreaga zonă. Spațiul comercial va ocupa o suprafață de 1400 mp și va fi amplasat la parterul clădirii. Întreaga suprafață va fi pregătită în jurul unui concept modern care să redea atmosfera proiectului City Center Reșița, integrând totodată elemente moderne și inovative specifice brandului JYSK.

„Investiția implică în primul rând amenajarea magazinului conform conceptului care este aplicat în toate țările JYSK. Pe lângă aceste costuri, investim în digitalizarea proceselor la nivel de grup și în logistică, pentru a fi mereu gata să le oferim clienților experiența de cumpărături pe care și-o doresc”, transmite Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

„JYSK este un partener de anvergură care se alătură ansamblului rezidențial City Center Reșița cu un concept unic pe care ni l-am dorit foarte mult în proiectul pe care îl dezvoltăm. Angajații care vor lucra în clădire, locuitorii ansamblului City Center, dar și reșițenii se vor bucura de noua facilitate. De aceea pentru noi este o prioritate să atragem cei mai buni furnizori” , declară managerul de vânzări City Center Reșița, Emanuel Aconstantinesei.

banner 970 x 250