Noul PUG al Reșiței, realizat și transpus în format digital cu bani europeni

resita drona

Reprezentanții municipalității au semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru un nou proiect câștigat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre un contract de 10 milioane de lei, ce are în vedere elaborarea documentelor necesare pentru actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Reșița.

„Acest proiect va avea un impact major asupra dezvoltării comunității noastre, deoarece reprezintă documentul de referință care va sta la baza tuturor investițiilor viitoare de modernizare a infrastructurii și serviciilor publice necesare pentru a crește calitatea vieții pentru reșițeni. Extrem de important este că acest proiect digitalizează integral modul în care se va lucra pe viitor, toate datele despre spațiile locative, artere de circulație, rețele electrice etc vor fi disponibile în format electronic. Valoarea totală a proiectului este de 10.380.399,04 de lei.”, a explicat primarul Reșiței, Ioan Popa.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Semnarea contractului pentru actualizarea Planului Urbanistic General (PUG) a avut loc la București, în 30 decembrie 2022. Tot atunci, s-a semnat și contractul pentru renovarea energetică a clădirii în care își are sediul Direcția de Asistență Socială – din cadrul Primăriei Reșița. Valoarea contractului se ridică la 3.618.846,11 de lei.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/