Nominalizări de top în industria turismului. Stațiunea Băile Herculane renaște încet, dar sigur

Premiile excelenței în industria hotelieră „TopHotel Awards” – o mare bilă albă pentru Grand Hotel Minerva, repus în circuit după o pauză de aproape 20 de ani.

La un an de la redeschidere, una dintre perlele stațiunii realizează performanță după performanță. Dacă anul trecut centrul Armonia Spa din cadrul unității hoteliere a fost inclus de publicația internațională THE GUARDIAN în top 20 cele mai frumoase spa-uri din Europa, ei bine, acest an aduce o nouă reușită prin nominalizarea hotelului în topul celor mai bune din țară. Categoriile pentru care se poate vota sunt:

  • Deschiderea hotelieră a anului 2018
  • Cel mai bun Spa al unui hotel – Armonia Spa
  • Hotelul anului – categoria turism balnear

TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism, precum și cea a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate au în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii. În cadrul acestui eveniment exclusivist se va prezenta perspectiva actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată, marea gală fiind programată pentru data de 16 mai a acestui an.

Printre hotelurile nominalizate la cea de-a șaptea ediție a acestei gale, ce va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se mai numără: Athenee Palace Hilton Bucuresti, DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza, Hilton Sibiu, InterContinental Bucuresti, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Radisson Blu Hotel Bucharest sau Sheraton Bucharest Hotel.

Toți cei care doresc să ofere votul de încredere pentru Grand Hotel Minerva o pot face accesând link-ul http://www.ro.hotelconference.ro/awards.php#top