Noile colecții de sezon vă așteaptă la Iulius Town Timișoara

picnic iulius1000x100

Magazinele de haine din Iulius Town s-au pregătit deja cu noile articole din colecția toamnă-iarnă 2020-2021. În acest sezon sunt în trend articolele supradimensionate, integrate în ținute rafinate, dar și stilul sportiv, mixat în ținutele de zi cu zi. 

Colecțiile au fost deja introduse în magazine precum Liu JO, Guess, Calvin Klein, U.S. Polo Assn, Tommy Hilfiger, Superdry, U-Man, Sizeer, GRID, Calvin Klein, BUZZ și Ștefănel.

,,Este timpul să-ți pregătești garderoba pentru noul sezon și indiferent dacă preferi un look classy, smart-casual sau boho chic, Iulius Town a adus mai aproape de tine branduri premium, care îți vor defini stilul unic. Alege-ți outfit-ul care să-ți definească stilul și exprimă-ți personalitatea în cel mai original mod! Dacă ești în căutarea unei ținute care să te facă să te simți încrezător, însă îți lipsește inspirația, intră pe pagina de Facebook a Iulius Town și descoperă ideile de outfit-uri care ți se propun!”, spun reprezentanții mallului.

leader board 728 x 90 px

Noul sezon a fost rezumat în câteva cuvinte-cheie: „Brands so hot they make you model” (Branduri atât de tari că te duc pe podium). Mai mult, articolele „îmbrățișează” zona denim și chiar cultura skate, mult apreciată de tineri.