Noi schimbări la WhatsApp. Sunt vizate toate telefoanele Android și iPhone

woman typing on mobile phone

WhatsApp face noi modificări în ceea ce privește funcțiile aplicației. Mai multe persoane vor putea participa la conversațiile video, toate apelurile video vor avea un link de invitație și va apărea un instrument pentru discuții în privat cu participanții la un apel.

Pentru a contracara avansul platformelor similare, WhatsApp a decis să își modifice parțial sistemele de apeluri și apeluri video. Obiectivul dezvoltatorilor platformei este de a face apelurile vocale și cele video utile nu doar pentru momentele de socializare, ci și pentru momentele formale.

publicitate online in ziar Express de Banat

Pe lângă extinderea numărului de participanți la conversații până la 32 de utilizatori, pe smartphone-urile Android și iPhone sunt pe cale să apară alte două modificări.

Toate apelurile video vor avea în curând un link de invitație. Cu ajutorul linkului de invitație, va fi posibilă invitarea unor persoane din afara unui grup pentru a participa la o conversație audio și video. Linkul de invitație va oferi, de fapt, acces imediat la un apel sau la o videoconferință.

În mod similar cu ZOOM, Microsoft Teams și Google Meet, WhatsApp va lansa în curând și un instrument pentru a discuta în privat cu persoanele care participă la un apel sau la un apel video.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/