Noi schimbări în traficul rutier din Reșița! Cel mai important bulevard din Govândari, închis complet!

podul de la intim lucrari 2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Bulevardul Republicii va fi închis complet până anul viitor. Este vorba despre tronsonul Kaufland – Intim, acolo unde, în prezent, se mai poate circula pe sensul de coborâre. De asemenea, pe strada Făgărașului vor circula microbuze.

Extinderea lucrărilor de modernizare a transportului public electric impune noi restricții, de această dată pe banda de coborâre de la Intim până la Victoria. Circulația pe acest tronson va fi oprită începând de marți, 5 iulie. Șoferii care vor coborî de pe podul de la Intim vor fi obligați fie să meargă mai departe, spre Calea Caransebeșului, fie în sensul giratoriu să vireze la stânga, spre bulevardul Muncii.

De asemenea, se restricționează la o bandă de circulație ambele sensuri de deplasare pe pasajul superior de la Intim, până la B-dul. A. I. Cuza, bifurcație cu B-dul. Revoluția din Decembrie pe zona mediană a căii de rulare a tramvaiului.

Se estimează că lucrările vor fi gata în 4 ianuarie 2023.

promovare banner maxagro

Intersecțiile Intim și Renk și legătura rutieră între Str. Progresului și Str. Țarcului rămân deschise.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc în microraioanele 2 și 4, pe strada Făgărașului va circula un microbuz. Vor exista următoarele stații: B-dul. Muncii (staţie Kaufland capăt linie + stațiile intermediare până la Intim), C. Caransebeşului (Institut), Colegiul Național „Mircea Eliade” (alveolă), Bazin Olimpic (alveolă), Str. Făgăraşului (staţie Ocico), B-dul. Muncii Kaufland, dar doar pentru persoanele care se deplasează spre partea de sus a municipiului Reșița.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/