Noi restricții pentru autovehicule în Parcul Teiuș din Caransebeș!

bariera teius

Municipalitatea din Caransebeș implementează o nouă procedură pentru accesul cu mașina în Parcul Teiuș. Intrarea se va face automatizat, pe bază de bilet.

Primăria Municipiului Caransebeș informează că va limita accesul auto în parc. „Accesul cu autovehicule în Parcul Teiuș este permis doar în parcarea de lângă Restaurantul Gugulanul. Este obligatorie afișarea la loc vizibil a tichetului de parcare valid emis de parcomatul din parcare, în caz contrar posesorul autovehiculului riscând să fie sancționat contravențional. Bariera de la intrarea în parc nu va mai fi utilizată, ghereta firmei de pază va fi mutată, iar angajații acesteia se vor ocupa în principal de supravegherea locurilor de joacă și a terenurilor de sport din Parcul Teiuș. Accesul cu autovehicule spre stadionul municipal și zona Restaurantului Pescăruș este interzis.”, anunță reprezentanții Primăriei Caransebeș.

„Schimbarea asta era necesară, deoarece acea gheretă de la intrare unde aveam pază și bariera nu mai avea utilitate, având deja acolo un sistem de parcare automatizat cu parcometru. Paza va fi mutată în apropierea locurilor de joacă pentru a le monitoriza mai atent, în acest fel putem preveni mai ușor deteriorarea lor sau eventuale incidente.”, ne-a declarat viceprimarul Bebe Pasere.

CITEȘTE ȘI: „Ion Mocioalcă unește Stânga, iar cu Romeo Dunca în fruntea Consiliului Județean e foarte bine pentru noi!”