Noi restricții pe Calea Stan Vidrighin din Timișoara. Cum se va circula în următoarele șapte luni

vizual

Primăria Timișoara anunță că se vor institui noi restricții de circulație pe Calea Stan Vidrighin, aflată în plin proces de modernizare. Astfel, timp de șapte luni, se va închide traficul rutier pe tronsonul cuprins între str. Constructorilor și Piața Gh. Domășnean și se va deschide pe celălalt sens de mers, respectiv pe tronsonul cuprins între str. Cerna și Piața Gh. Domășnean.

Anunț important pentru șoferi! Primăria Timișoara transmite că se vor institui noi restricții de circulație pe Calea Stan Vidrighin, în perioada 29 octombrie 2022 – 31 mai 2023. Asta pentru că pe această arteră importantă sunt în desfășurare lucrări ample de reabilitare a liniilor de tramvai și de modernizare a tramelor stradale.

Mai precis, potrivit Primăriei Timișoara, se va închide traficul rutier pe tronsonul cuprins între str. Constructorilor și Piața Gh. Domășnean și se va deschide pe celălalt sens de mers, respectiv pe tronsonul cuprins între str. Cerna și Piața Gh. Domășnean. Astfel, se va circula în dublu sens cu câte o bandă pe sens pe segmentul nou asfaltat.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Traseul deviat al mijloacelor de transport, respectiv poziționarea stațiilor de îmbarcare/debarcare călători, va fi comunicat de către Societatea de Transport Public Local Timișoara”, au detaliat reprezentanții instituției.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/