Proiect de anvergură încheiat cu succes de către Cons Electrificarea Instal

cei 2
1000x100 resita 02

Alături de marile proiecte, demarate până acum, echipele Cons Electrificarea Instal își continuă drumul cu planuri de acțiune, diversificate și pline de provocări, alături de parteneri la fel de puternici.

Unul dintre proiectele importante ale Timișoarei, dar și de maxim interes pentru Cons Electrificarea Instal este Pasajul Michelangelo, care a fost finalizat cu succes.

„Cel mai mare proiect de infrastructura realizat in Timișoara! Cel mai complex si dificil proiect! Suntem mândri ca întreaga echipa CEI a contribuit la realizarea Pasajului Michelangelo!
Felicit întreaga echipă CEI, felicit partenerii alături de care am reușit, SDM Timișoara, Inst Gat Timișoara alături de întreaga echipă de proiectare, monitorizare și implementare !
Astăzi la momentul adevărului :
Recepția Finala la expirarea celor șapte ani de garanție!”

cei

Perseverenta și consecvența stau la baza performanței! Cons Electrificarea Instal s-a aflat pe marile șantiere din Arad, unde au participat la construirea rețelei electrice pentru linia nouă de tramvai, din oraș. De asemenea, Cons Electrificarea Instal a fost parte și din marile proiecte din zona de electricitate, participând și la modernizarea infrastructurii rețelelor Aquatim.

publicitate tmc 640

„Diversitatea rețelelor electrice este mereu o provocare”, spune Eleodor Coptil, directorul Cons Electrificarea Instal

cei 1

Domeniul secundar de activitate sunt construcțiile civile, industriale, edilitare şi gospodărești, construcția zonelor rezidențiale, realizarea branșamentelor de apă și canal, lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului, de montare a pavelelor, lucrări de hidroizolații, finisaje interioare și exterioare.

publicitate Timisoara banner maxagro