Noi percheziții la firma de pază Mike Security! [FOTO]

Continuă seria verificărilor la firma de pază Mike Security. Polițiști, angajați ai ITM și DIICOT au călcat astăzi pragul punctului de lucru din Reșița, administrat de Viorel Pistol.

În urma controalelor efectuate de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, Ministerul de Interne a decis ca Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu ITM, să verifice toate punctele de lucru ale firmei Mike Security din România. În această după-amiază au fost ridicate mai multe probe din Reșița, urmând ca ancheta să clarifice dacă angajații firmei aveau forme legale de muncă și dacă erau pontați corect.

În același timp, ofițerii judiciari, sub coordonarea procurorului DIICOT, au ridicat documente care au fost sigilate în timpul primelor descinderi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157674544940252″]

În urma verificărilor din 19 octombrie, inspectorii  ITM Hunedoara au stabilit că la firma de pază lucrau, la momentul controlului, 1.160 de salariați, dintre care 1.004 bărbați și 156 femei. Din totalul femeilor încadrate în muncă, numai 39 apăreau că lucrează în baza unui contract cu normă întreagă de 8 ore. Într-un drept la replică, reprezentanții punctului de lucru Mike Security din Reșița au susținut că ITM și-a depășit atribuțiile și că își vor căuta dreptatea în instanță.

gif card de energie dacus 1000x100

CITEȘTE ȘI:

Încă un dosar penal pentru Mike Security! 950 de angajați la negru!

ITM și-a depășit atribuțiile! Mike Security nu lucrează „la negru”!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/