Noi pași în demersul Primăriei Bănia de a scoate de pe domeniul public 50 de rable

primele prime de casare la timisoara
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Între Administrația Fondului de Mediu și comuna Bănia s-a semnat, zilele trecute, contractul de delegare pentru casarea vehiculelor cu o vechime mai mare de 15 ani.

Pentru a beneficia de prima de casare de 3.000 de lei, prin Programul Rabla Local, cetățenii comunei Bănia trebuie să se înscrierea în aplicația informatica de pe site-ul Administrației Fondului de Mediu. După înscrierea în aplicație, urmează depunerea documentelor la Primăria Bănia .

Condițiile de eligibilitate pentru solicitanți, vehicule și documentele necesare care trebuie să fie anexate cererii de înscriere, dar și documentația în format complet se găsește pe site-ul https://www.primariabania.ro/monitorul-oficial-local, la secțiunea Anunțuri Publice, subsecțiunea Casarea vehiculelor uzate.

Deschiderea sesiunii de înscriere pentru cetățenii comunei, persoane fizice, va fi publicată atât pe site-ul AFM, cât și pe pagina de Facebook a Primăriei Bănia.

Reamintim că Primăria Bănia s-a înscris în luna aprilie în cadrul Programului Rabla Local, derulat la nivel național de AFM, iar în iunie instituția condusă de primarul Alexandru Vichentie Albu a fost validată de Comisia de Avizare, alături de alte unități administrativ-teritoriale din județ și din țară.

Astfel, comunei Bănia i se alocă suma de 120.000 de lei, pentru casarea a 50 de autoturisme cu o vechime mai mare de 15 ani. Stimulentul acordat locuitorilor pentru casarea și radierea unei rable este de 3.000 de lei, din care 600 de lei sunt din bugetul local și 2.400 de lei din finanțarea alocată de Administrația Fondului de Mediu.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/