Noi oportunităţi de finanţare pentru companiile din Regiunea Vest, prezentate de Innovation Norway şi ADR Vest

Innovation Norway, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, organizează o sesiune de informare online pentru companiile din Regiunea Vest interesate de fondurile norvegiene disponibile prin Programul „SMEs Growth Romania” – „Dezvoltarea IMM-urilor în România”.

Programul „SMEs Growth Romania”, destinat întreprinderilor mici şi mijlocii din ţara noastră, dispune de un buget de peste 18.4 milioane de euro în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte care este deschis în prezent. Este un program care are ca obiectiv creșterea valorii adăugate și dezvoltarea durabilă în sectorul de business românesc.

În cadrul evenimentului, reprezentanţii Innovation Norway vor prezenta informaţii despre program şi condiţiile de finanţare care trebuie urmărite de potenţalii aplicanţi şi parteneri – eligibilitatea aplicanţilor, activităţile eligibile şi cheltuieli. De asemenea, o parte a sesiunii va fi rezervată pentru întrebări şi răspunsuri.

Evenimentul va avea loc în data de 28 mai, în intervalul orar 10.30-11.30. Pentru a asista la sesiune este necesară confirmarea participării printr-un e-mail pe adresa daniela.copaci@adrvest.ro, până în data de 26 mai. Ulterior confirmării, vor fi furnizate toate informaţiile şi detaliile tehnice privind logarea.

Prezentarea şi discuţiile se vor desfăşura în limba română.