Noi măsuri de relaxare intră în vigoare de astăzi!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Data de 1 iulie aduce cu ea noi relaxări, asta deși nici până acum nu s-a ajuns la 5 milioane de persoane imunizate împotriva coronavirusului în România. Vaccinarea rămâne totuși principalul criteriu care va oferi libertate organizatorilor de evenimente.

Din 1 iulie vor fi din nou permise târgurile, bâlciurile și talciocurile pentru comerțul cu produse și servicii de piață în zone publice. Activitățile culturale, artistice și de divertisment vor putea fi organizate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane. Organizatorul poate decide creșterea limitei peste 2.500 de persoane, dacă toți participanții fac dovada vaccinării în condițiile asigurării unei suprafețe minime de 1 metru pătrat pentru fiecare persoană.

Nunțile, botezurile și orice alte evenimente festive în interior se pot organiza cu maximum 300 persoane, condiția fiind ca acestea să fie vaccinate.

promovare banner maxagro

Competițiile sportive în spații închise sau deschise vor fi organizate cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Spațiile de cazare vor putea fi ocupate la capacitate maximă, singura impunere fiind purtarea măștii în spațiile comune. Activitatea operatorilor economici este extinsă până la ora 2, deci intervalul va fi 5.00-2.00. Activitatea din cluburi, baruri și discoteci este permisă până la 70% din capacitate.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/