Noi locuri de muncă! Compania Ness a închiriat peste 4.100 metri pătrați în cea mai înaltă clădire de birouri din România, dezvoltată în Iulius Town Timișoara

Compania Ness se va instala în noua casă din imobilul de birouri United Business Center 0 din Iulius Town Timișoara, proiect ce va fi inaugurat la finalul anului 2020. Compania Ness va avea închiriate două etaje din imobilul de 155 metrii și 27 de etaje, cea mai înaltă clădire de birouri din România. Parteneriatul deschide porțile pentru ingineri!

Cei 4.100de metri pătrați închiriați de Compania Ness ,,reprezintă consolidarea prezenței în Timișoara a furnizorului global de servicii IT”, care activează din 2016 în clădirea de birouri UBC 2. Compania are în prezent 160 de angajați, iar noul parteneriat își propune ,,creșterea graduală și organică a companiei multinaționale pe piața autohtonă, concomitent cu dezvoltarea operațiunilor și proiectelor de transformare digitală.”

Obiectivul companiei Ness pentru Centrul de Inovație Tehnologică din Timișoara este și acela de a crește echipa de ingineri, iar ideile lor să furnizeze soluții IT ca parte a unor proiecte internaționale, pentru un portofoliu de clienți din domenii variate precum: educație, media, servicii financiare, transport, divertisment și automotive. Se pune la dispoziție programarea în limbajele Scala, Python, Java, PHP, Javascript .NET, Angular. „În prezent sunt disponibile posturi pentru programatori, experți în programare și arhitectură software, dar și pentru roluri de testare și asigurarea calității în software. În ceea ce privește criteriile de recrutare, suntem interesați atât de competența și expertiza tehnică, dar și de compatibilitatea cu echipele noastre și cu modul de lucru specific industriei de outsourcing. Atragerea candidaților potriviți este o permanentă provocare, de aceea am construit un pachet de compensații și beneficii complex și complet, punând accent pe flexibilitate. Mai exact, fiecare angajat poate să își aleagă, lunar, componența „coșului de beneficii”, într-un buget dat. La acestea se adaugă și alte facilități, inclusiv cele de relaxare”, spune Cosmina Năznean, HR Manager Ness Digital Engineering.

Centrul de birouri United Business Center oferă 52.000 metri pătrați de spații office clasa A. „Alături de Ness Digital Engineering am dezvoltat o colaborare de încredere, care a început acum șapte ani, cu biroul din Palas Iași, acolo unde a ocupat, treptat, o întreagă clădire, care s-a dezvoltat și în Iulius Town Timișoara în ultimii trei ani. Ness este o companie care a crescut constant, orientată spre performanță și cu o politică care pune accent pe confortul și beneficiile angajaților. Noul parteneriat reprezintă o dovadă a încrederii pe care proiectul nostru o oferă companiilor prezente în componența office și a atractivității celei mai înalte clădiri office din România, atât din punctul de vedere al arhitecturii și specificațiilor tehnice, cât și al beneficiilor oferite. UBC o va fi etalonul pieței office din regiune, dar și la nivel național o impresionantă carte de vizită pentru companiile care își vor desfășura aici activitatea”, a declarat Laurențiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town Timișoara.

 UBC 0 este construit în conformitate cu standardele internaționale pentru conceptul „clădiri verzi”. Spatiile de birouri vor avea o suprafață totală de 52.000 de metri pătrați închiriabili din totalul de 74.000 de metri pătrați. Fiecare nivel va dispune de o suprafață amplă de 2.000 metri pătrați, cu accent pe factorii ,,verzi”: lumină naturală, dotări şi tehnologii ultramoderne şi inovații din punct de vedere energetic.

 Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, este cea mai mare investiție din vestul țării, în valoare totală de 442 milioane de euro. Pe segmentul office, Iulius Town are în prezent trei clădiri business în operare și una în dezvoltare, noul centru UBC 0. Proiectul mixt Iulius Town include cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei – un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, restaurante și cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii și aproximativ 4.070 de locuri de parcare.