Noi garaje vor fi demolate la Timișoara, pentru a fi realizate locuri de parcare

garaj1
promovare online Timisoara Casa Auto

Primăria Timișoara se pregătește să demoleze noi garaje pentru a realiza locuri de parcare. În vizorul reprezentanților instituției se află garajele din mai multe zone, printre care și cele situate de-a lungul străzii Clăbucet, din zona Șagului.

Roxana Iliescu, consilier local Pro România, anunță că a solicitat mai multe date de la Primăria Timișoara privind situația garajelor din oraș care ar putea fi demolate. În vizorul reprezentanților instituției se află și garajele construite de-a lungul străzii Clăbucet, care ar fi primele pe listă care vor dispărea.

La solicitarea pe care am formulat-o, funcționarii din cadrul primăriei au verificat zona situată de-a lungul străzii Clăbucet, precum și regimul juridic al terenului și al garajelor de pe această stradă. În consecință vă comunic că pot începe procedurile legate de demolarea lor! Pentru reamenajarea zonei pe care sunt construite garajele, situată de-a lungul străzii Clăbucet, până la gardul cimitirului, respectiv de la locul de joacă până la str. Vulturilor, în vederea amenajării unor locuri de parcare s-au făcut deja anumite demersuri”, a explicat Roxana Iliescu.

garaj3

promovare banner maxagro

De asemenea, consilierul local mai precizează că urmează să fie demolate și cele 11 garaje aflate în spatele blocurilor de pe B-dul Dâmbovița, nr. 60. În acest moment, cei din primărie verifică situația juridică a terenului, identifică proprietarii garajelor, CF-urile, autorizațiile de construire și contractele existente.

Totodată, Roxana Iliescu anunță că sunt aproape de a fi demolate și garajele situate în zona străzilor Martir Gabriela Tako și Silistra, precum și cele din spatele blocului C11 de pe Str. Martir Ovidiu Muntean.

garaj2

publicitate tmc 640