Nocturna Bibliotecilor, la Reșița

Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin organizează vineri, 26 septembrie, o serie de manifestări cultural – artistice în cadrul programului naţional „Nocturna Bibliotecilor”, un program iniţiat de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.

Povești pentru copii, mini–concerte, expoziții de carte și de fotografie, recital de poezie, proiecții de film, ateliere creative și o tombolă cu premii – aceasta este oferta cuprinsă într-un program ce se va desfășura între orele 18:00 – 24:00 în secțiile situate în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Reșița. Cei interesaţi vor putea afla mai multe despre profesia de bibliotecar, se pot înscrie la bibliotecă și la cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului şi internetului pentru seniori, pot împrumuta și returna cărți  și pot face donații de carte.

Ne-am implicat în această campanie cu scopul de a readuce în atenţia tinerilor, în special, şi a publicului larg, în general, mersul la bibliotecă și plăcerea de a citi. Dorim, de asemenea, să atragem atenția asupra faptului că biblioteca este un spațiu de socializare și oferă alternative de petrecere a timpului liber într-un mod creativ și antrenant. Mulțumim voluntarilor care ni s-au alăturat deja in acestă campanie și îi așteptăm la Nocturnă pe toți cei care doresc să ne ajute, cu idei creative, să transformăm spațiul bibliotecii într-unul mai prietenos și în care să petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut”, a spus directorul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici”, Clara Maria Constantin.

afis Nocturna bibliotecilor Resita