„Nimic nu este în democraţie mai justificat şi mai legal decât protestul cetăţenilor împotriva abuzurilor netrebnicilor batjocuritori!”

explo 1000x200

Consilierul județean PMP de Caraș-Severin Paul Purea a reacționat dur și le cere românilor să iasă în stradă după ce fosta șefă DNA Laura Codruța Koveși s-a ales cu calitatea de suspect într-un dosar de corupție!

Purea a obișnuit prin reacțiile lui virulente la adresa coaliției de guvernare, chiar dacă face parte din majoritatea PSD-PMP din Consiliul Județean Caraș-Severin. Nu se declară vreun mare fan al al fostului procuror-șef DNA, dar vede în această anchetă altceva decât un act de justiție. „Aveţi prilejul să vă verificaţi românismul din voi, demnitatea de a fi români, grija pentru viitorul Naţiei Române! Acum aveţi prilejul să manifestaţi pentru Libertate, pentru Democraţie, ori, din contră, să vă lăsaţi încătuşaţi drepturile voastre de cetăţeni europeni liberi – moderni şi democraţi -, de către lichelele care vor să pună stăpânire nu numai pe întreaga Românie, dar şi pe sufletele voastre! Nu susţinerea Laurei Codruţei Kovesi are importanţă în aceste momente de cumpănă groaznică pentru viitorul nostru, importanţă au Adevărul şi Dreptatea! Importanţă are, în esenţă, ca jigodiile din societatea românească să vadă că noi, cei mulţi, curaţi şi drepţi, suntem prezenţi, că suntem pregătiţi de ripostă, în a nu-i lăsa, în demersul lor satanic, să ne distrugă definitiv şi complet!”, este mesajul lui Paul Purea adresat românilor.

Acesta mai spune că nimic nu este mai justificat şi mai legal în democraţie decât protestul cetăţenilor împotriva abuzurilor. Un protest de care depinde viitorul României!

banner 970 x 250