Nicușor Vasilescu: „Suntem soldaţi disciplinaţi, vom reorganiza PDL în Caraș-Severin”

Noii lideri ai mișcării democrat-liberale din Caraș-Severin au prezentat planurile pe care le au pentru partid la nivel de județ. Nicușor Vasilescu a prezentat situația la momentul actual, spunând că numărul primarilor care rămân în partid este mai mare de patru, așa cum s-a vehiculat inițial.

Cei doi pedeliști, însărcinați să reorganizeze filiala PDL, Nicușor Vasilescu și Iancu Simion Simi, sunt convinși că partidul din care fac parte are continuitate în Caraș-Severin. „Este un rol pe care mi l-am asumat atât eu, cât şi domnul Iancu Simion, pentru că noi reprezentăm partidul de guvernământ în Caraş-Severin alături de echipa noastră, care e destul de numeroasă. Nu e adevărat că doar patru vom rămâne în partid. Am purtat aceste negocieri şi va fi o Hotărâre de Guvern prin care anumite localităţi din Caraş-Severin şi nu numai vor putea fi sprijinite financiar”, a spus Nicușor Vasilescu.

Acesta a adăugat că nu a făcut o analiză a primarilor care părăsesc sau nu partidul, pentru că nu este prioritar acest lucru. „De partea celor plecaţi din partid se fac presiuni foarte mari, ceea ce este o dovadă că statul poliţienesc funcţionează în Caraş-Severin şi se aplică de multă vreme. Noi nu presăm prin astfel de mijloace, noi încercăm să ajutăm. S-au făcut presiuni de la toate nivelele. Nu am informaţii că domnul preşedinte ar fi procedat în acest fel, dar de la el în jos, da. Dacă erau atât de siguri pe ei, nu cred că era cazul să facă asta”, a adăugat pedelistul delegat să reorganizeze partidul. Acesta este convins că PDL va obține un scor rezonabil la alegerile din 10 iunie, iar membrii Alianței USL vor avea de suferit că nu au atins targetul de 80%, stabilit pentru Caraș-Severin.