Nicolae Robu, susținut în continuare în PNL, la cel mai înalt vârf!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care intenționează să candideze pentru un al treilea mandat consecutiv în fruntea orașului, are, cum e de așteptat, și mulți dușmani. Filiala PNL Timiș nu este deloc una liniștită, iar unii liberali și-ar dori ca edilul, anterior senator și rector UPT, să nu mai fie „alesul” pentru scrutinul din iunie 2020. Ludovic Orban însă îl susține în continuare!

Este un fapt binecunoscut în cercurile politice din oraș că în PNL Timiș Robu are inamici. Disidența nu este deloc un grup restrâns, iar unul dintre cei mai vocali contestatari ai lui Robu este Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi. Dar nicidecum singurul. De altfel, unele zvonuri spun că pentru alegerile locale din 2020, Robu nu mai e dorit nici de filiala județeană liberală drept candidat pentru fotoliul de primar, dar nici de București! Motivul ar fi legat de popularitatea candidatului USR, Dominic Fritz, care, spun surse, dă motive îngrijorare liberalilor, care nu mai sunt așa convinși că vor da următorul primar al Timișoarei.

Întrebat despre o asemenea perspectivă, președintele PNL Ludovic Orban a negat categoric informațiile. „Nu e adevărat. E o scorneală”, a precizat Orban, pentru Express de Banat.

În această perioadă, Nicolae Robu este plecat în concediu. De altfel, edilul și-a făcut un obicei din a-și programa vacanța pe toată durata lunii august, exceptând primele zile, când e prezent la Ziua Timișoarei. Firește însă cetățenii care doresc să dialogheze cu edilul știu deja unde îl pot contacta: pe Facebook, unde primarul e în continuare foarte activ.