Nicolae Ciucă: Primarii cărășeni își vor primi banii pentru investițiile de dezvoltare locală în curând!

intalnire pnl

Premierul României a dat asigurări că, în scurt timp, vor ajunge în Caraș-Severin fondurile alocate unităților administrativ-teritoriale prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Deputatul cărășean Dumitru Rujan susține că, în urma unei întrevederi avute cu premierul României, la care au participat și alți lideri importanți ai PNL Caraș-Severin, Nicolae Ciucă a dat asigurări că, în curând, vor ajunge în județ și fondurile alocate comunelor prin „Anghel Saligny”, un program văzut, de altfel, ca un colac de salvare de către mai toți primarii, care nu au alte posibilități de finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală.

„Împreună cu președintele PNL Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL Lucian Bode, prim vicepreședintele Dan Motreanu, președintele PNL Caraș-Severin Marcel Vela, primarul Reșiței Ioan Popa, președintele Consiliului Județean Romeo Dunca, vicepreședintele CJ Ovidiu Rădoi, dar și cu alți colegi liberali din zonă, am avut o întâlnire de lucru foarte bună. I-am transmis premierului și președintelui PNL că îi mulțumim pentru suportul pe care ni-l acordă să investim în dezvoltarea comunităților locale. Nicolae Ciucă ne-a transmis că, în cel mai scurt timp, vor veni fondurile alocate județului prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny».”, transmite Dumitru Rujan.

1000x200 dacus 02

Parlamentarul cărășean consideră că astfel de întâlniri sunt necesare pentru ca partidul să-și poată duce la îndeplinire toate promisiunile făcute în fața cetățenilor, în cadrul întrevederii mai discutându-se, printre altele, și despre „planurile de viitor, despre necesitățile caraș-severinenilor și ce trebuie făcut pentru a fi rezolvate”, mai punctează Rujan.

publicitate si promovare online banner maxagro